Eerste online cursus: Gezond in 4 Weken

Hippocrates, de grondlegger van de moderne geneeskunde zei al: Laat voeding uw medicijn zijn. Wijze woorden… maar we zijn tegenwoordig veel van die wijsheid verloren. In mijn online cursus Gezond in 4 Weken wil ik je weer met deze wijsheid verbinden.
 
“Gezond in 4 Weken” is mijn allereerste – en zeker niet de laatste! – online cursus. Wil je er meer over weten? Kijk op voor alle informatie en details op www.gezondin4weken.nl

4 reacties

 1. Lex 7 mei 2016 at 16:57 - Reply

  “Laat voeding uw medicijn zijn” Ja ja al had ik dit een paar jaar geleden gelezen dan had ik gedacht, het zal wel…rnrnNu ik zelf aan levende lijve heb mogen ondervinden wat voeding met je kan doen zeg ik: Ja het kan echt!rnrnIk heb al sinds mijn jeugd last van allerlei allergieën. Ik was moe, uitgeput en tegen een burn-out aan. Ik heb hulp gezocht en de orthomoluculaire geneeswijze heeft mij zoveel goeds gebracht. Het was een ontdekkingstocht. Zwaar maar absoluut de moeite waard. rnrnIk heb een blog opgezet waar ik mijn ervaring deel. Ik hou niet van link spamming maar mocht je meer willen lezen over mijn verhaal zoek dan maar eens op siberischekat…rnrnJe vind mijn blog ergens in google op de tweede pagina. Blog voor liefhebbers…rnrnIk blijf je volgen Richard, de cursus is top. Dank je wel! rnrnGroet,rnLex

  • admin 30 november -0001 at 00:00 - Reply

   Mooi je levensverhaal te lezen, Lex! En dank voor je compliment over de E-course. Groeten, Richard

 2. Petra 3 september 2017 at 18:02 - Reply

  Beste Richard, Ik kreeg video 3 in.mijn mailbox over insuline resistentie. Aan het einde van de videoboodschap zei Richard op de button te klikken om mij aan te melden. Helaas verscheen er GEEN button en er werd ook GEEN bedrag genoemd. Slechte reclame…rnKunt u mij deze infirmatie alsnog toesturen? Dank, Petra

  • admin 30 november -0001 at 00:00 - Reply

   Excuses, Petra. Ik schakel het intern met Annet en wij gaan je mailen. Richard

Reageer

Deze website gebruikt (suiker-vrije) cookies. Wil je deze accepteren voor een optimale beleving? (meer info) Akkoord