dagen
uren
minuten
seconden

Wil jij ook slanker of gespierder worden met OERsterk? Nu met 50 euro voordeel én een gratis tweede account voor je (sport)buddy
    Lees meer >>

#oersterkchallenge Varieer Je Voeding

Doe mee aan de OERsterk Challenge 'Varieer Je Voeding': hoe scoor jij? 
Ik daag je uit…
Red jij 100 verschillende voedingsmiddelen per maand?

We eten tegenwoordig veel te eenzijdig. Enige variatie is veelal de groente naast de aardappels en het beleg op je broodje. Herken jij dit ook?

De vraag is: krijgt jouw lichaam alle benodigde voedingsmiddelen binnen?

Ik ga je helpen om dit uit te zoeken.

Hou vier weken lang bij hoe gevarieerd je eet. Om het je gemakkelijk te maken heb ik een invulschema voor je gemaakt bomvol informatie en tips. Je kunt het schema hier downloaden.

Ben jij bereid in jouw gezondheid te investeren? Ga dan de uitdaging aan!
Ter inspiratie kun je mijn blog hoe gevarieerd eet jij? lezen. Al schrijvende kwam ik toentertijd op het idee een OERsterk Challenge op te zetten met als thema: Varieer Je Voeding. Niet wetende hoe groot succes dit zou worden.

Velen zijn je voorgegaan en hebben waardevolle inzichten in hun voedingspatroon gekregen. Wil jij dat ook? Doe dan mee met de challenge!

Doe mee en win een gratis exemplaar van ‘OERsterk Eten’

Deel je ervaringen op social media (Facebook, Twitter, Instagram) met de hashtag #oersterkchallenge. Je kunt op elk moment met die vier weken beginnen. Ieder kwartaal kiezen we een deelnemer en die krijgt een gratis gesigneerd exemplaar van mijn boek ‘OERsterk Eten’.

Veel succes en plezier met de Challenge!

Deel deze blog:

12 gedachten over “#oersterkchallenge Varieer Je Voeding”

  1. Ik heb al een aantal maal geprobeerd om het schema te downloaden maar het lukt niet. Heb me aangemeld, email bevestigd, kom weer terug op deze site, en dan? Zie nergens een link om het schema te downloaden.

    1. Je hebt helemaal gelijk, Chira. De koppeling op de site was onjuist, excuses! De juiste koppeling wordt nu hersteld. r r Ik heb je gelijk persoonlijk de handleiding even per mail gestuurd. Veel succes en plezier met de Challenge! r r Richard

  2. Wil jij mij de link ook mailen? rnBij inschrijving ontvang ik niets… :-(rnSta te poppelen om mee te doen met de challenge :-)rnGroet Cynthia

  3. Goed idee Richard! Ik had ook een soortgelijk idee, maar je was me net voor… (net als met de lancering van je nieuwe website, hahah).rnJe PDF ziet er echt heel goed uit! Ik ga hem zeker gebruiken.rnrnGroet,rnKirsten (www.sanova.nl)

  4. Hoi Richard,rnrnDe challenge heb ik ondertussen heel enthousiast afgerond met 161 voedingsmiddelen! Niet alleen heeft de challenge me bewust gemaakt van hoe gevarieerd ik eet maar ook van wat ik eet en wat ik nog kan verbeteren aan mijn voedingspatroon. Ook erg fijn om via social media te zien dat er zoveel meer mensen zijn die deze visie over voeding delen! rnrnBedankt!

    1. Klopt, Anke, het bevat een overzicht ter inspiratie. Annet heeft je nu handmatig toegevoed, dus als het goed is moet je het overzicht hebben ontvangen. Alle goeds, Richard

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs

Mijn spirituele sixpack als veertiger met het programma OERkracht OERsterk.nu

Mijn spirituele sixpack als veertiger

OERslank en OERkracht In deze blog licht ik graag toe waarom je zelf moeite moet doen om slanker, gespierder en fitter te worden. Dat is nu trouwens heel makkelijk, omdat we vanuit OERsterk het afgelopen jaar op veler verzoek twee nieuwe programma’s hebben ontwikkeld: OERslank om slanker en fitter te

Is overgewicht een spiritueel probleem OERsterk.nu

Is overgewicht een spiritueel probleem?

Innerlijk werk tegen overgewicht Je kent vast ook de spreuken zoals ‘Zo binnen, zo buiten‘ of ‘Wereldvrede start in jezelf‘.  Het zijn open deuren, maar ze zijn wel waar. Dit besef werd me weer duidelijker toen ik Jan Bommerez interviewde (beluister ons gesprek in de OERsterk Podcast).  Hij zei: ‘Mensen

Zo eet je groente en fruit zonder gifstoffen OERsterk.nu

Zo eet je groente en fruit zonder gifstoffen

Bestrijdingsmiddelen in groente en fruit De inhoud van deze blog kan jouw gezondheid – maar ook de gezondheid van je gezin en/of huisgenoten – zeer positief beïnvloeden. Komt ie: De mens eet iedere dag. De uitdaging van jou en mij is om zo puur mogelijk te eten. In een ideale

Wil je weten hoe gezond je bent?!

Doe dan de Gratis GezondheidsCheck en krijg meteen jouw uitslag inclusief persoonlijk advies.