Vacature: Marketing Manager

#oersterkchallenge Varieer Je Voeding

Doe mee aan de OERsterk Challenge 'Varieer Je Voeding': hoe scoor jij? 
Ik daag je uit… 
YouTube video
Red jij 100 verschillende voedingsmiddelen per maand? 

We eten tegenwoordig veel te eenzijdig. Enige variatie is veelal de groente naast de aardappels en het beleg op je broodje. Herken jij dit ook?

De vraag is: krijgt jouw lichaam alle benodigde voedingsmiddelen binnen?

Ik ga je helpen om dit uit te zoeken.

Hou vier weken lang bij hoe gevarieerd je eet. Om het je gemakkelijk te maken heb ik een invulschema voor je gemaakt bomvol informatie en tips. Je kunt het schema hier downloaden.

Ben jij bereid in jouw gezondheid te investeren? Ga dan de uitdaging aan!
Ter inspiratie kun je mijn blog hoe gevarieerd eet jij? lezen. Al schrijvende kwam ik toentertijd op het idee een OERsterk Challenge op te zetten met als thema: Varieer Je Voeding. Niet wetende hoe groot succes dit zou worden.

Velen zijn je voorgegaan en hebben waardevolle inzichten in hun voedingspatroon gekregen. Wil jij dat ook? Doe dan mee met de challenge! 

 

Doe mee en win een gratis exemplaar van ‘OERsterk Eten’

Deel je ervaringen op social media (Facebook, Twitter, Instagram) met de hashtag #oersterkchallenge. Je kunt op elk moment met die vier weken beginnen. Ieder kwartaal kiezen we een deelnemer en die krijgt een gratis gesigneerd exemplaar van mijn boek ‘OERsterk Eten’.

Veel succes en plezier met de Challenge!

Gratis gezondheidscheck

Wil jij weten hoe het met jouw gezondheid staat?

12 reacties op “#oersterkchallenge Varieer Je Voeding”

  1. Ik heb al een aantal maal geprobeerd om het schema te downloaden maar het lukt niet. Heb me aangemeld, email bevestigd, kom weer terug op deze site, en dan? Zie nergens een link om het schema te downloaden.

    1. Je hebt helemaal gelijk, Chira. De koppeling op de site was onjuist, excuses! De juiste koppeling wordt nu hersteld. r r Ik heb je gelijk persoonlijk de handleiding even per mail gestuurd. Veel succes en plezier met de Challenge! r r Richard

  2. Wil jij mij de link ook mailen? rnBij inschrijving ontvang ik niets… :-(rnSta te poppelen om mee te doen met de challenge :-)rnGroet Cynthia

  3. Goed idee Richard! Ik had ook een soortgelijk idee, maar je was me net voor… (net als met de lancering van je nieuwe website, hahah).rnJe PDF ziet er echt heel goed uit! Ik ga hem zeker gebruiken.rnrnGroet,rnKirsten (www.sanova.nl)

  4. Hoi Richard,rnrnDe challenge heb ik ondertussen heel enthousiast afgerond met 161 voedingsmiddelen! Niet alleen heeft de challenge me bewust gemaakt van hoe gevarieerd ik eet maar ook van wat ik eet en wat ik nog kan verbeteren aan mijn voedingspatroon. Ook erg fijn om via social media te zien dat er zoveel meer mensen zijn die deze visie over voeding delen! rnrnBedankt!

    1. Klopt, Anke, het bevat een overzicht ter inspiratie. Annet heeft je nu handmatig toegevoed, dus als het goed is moet je het overzicht hebben ontvangen. Alle goeds, Richard

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Psoriasis natuurlijk behandelen OERsterk.nu

Hoe kun je psoriasis natuurlijk behandelen?

Wat is psoriasis? Psoriasis is een auto-immuunziekte, waarbij het immuunsysteem de huid aanvalt, wat leidt tot beschadiging en ontsteking van de huid. De gebruikelijke aanpak

Zoetstoffen maken je dikker én ongezonder OERsterk.nu

Zoetstoffen maken je dikker én ongezonder

In het moderne leven lijken we door alle informatie en kennis juist veel wijsheid verloren te zijn, en kiest men steeds meer voor zoetstoffen. We zijn het

Wil je weten hoe gezond je bent?

Doe dan de Gratis GezondheidsCheck en krijg meteen jouw uitslag inclusief persoonlijk advies.
OERsterk.nu draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders