Richard gast bij 100% Inspiratie Podcast

 

Ik was afgelopen zaterdag te gast in de '100% Inspiratie Podcast' van Thijs Lindhout. Thijs heeft in mijn ogen de meeste inspirerende podcast van het land. Hij heeft veel bekende namen in zijn podcast gehad, van Erben Wennemars, Jort Kelder, Erik de Zwart, Dolf Jansen tot Michael Pilarczyk. Het is een eer dat ik in dit rijtje mag aanschuiven 😉

Ik ben erg openhartig over mijn levensweg en mijn missie. Veel zaken heb ik zelfs nog nooit blootgegeven. 

Thijs schrijft over deze podcast op zijn site: 

'Dit interview is WAAN-zinnig! Richard de Leth heeft zijn doctoraal geneeskunde, maar koos er al snel voor om zijn witte jas op te hangen. Het is zijn missie om kennis over geluk en gezondheid te verspreiden. Hij heeft onvoorstelbaar veel kennis opgedaan en alles op zichzelf getest. Van westerse wetenschap tot oosterse wijsheid en alles er tussen in. Hieruit is zijn visie OERsterk ontstaan. Van het gelijknamige boek zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht!

In dit interview bizarre verhalen uit zijn leven als arts in opleiding, uiterst vernieuwende en aangrijpende levenslessen en uiteraard heel veel concrete tips omtrent een gezonde levensstijl. Luister nu meteen, schrijf mee en pas de inzichten toe in je leven. Geloof me maar. Succes!'
 
 
In dit interview met mij: 
> Welke fout de meesten mensen (en de geneeskunde!) maken als het gaat om gezondheid;
> Welke inzichten ik heb gehaald uit het begeleiden van mensen op hun sterftebed;
> Een bizarre constatering die ik deed tijdens slecht-nieuws gesprekken;
> Wat de geheimen van geluk en gezondheid zijn nadat hij ALLES op zichzelf heeft getest;
> Het effect op zijn gezondheid na 11 dagen lang als oermens in de bossen van Spanje te hebben geleefd;
> Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om 100.000 boeken te verkopen en aan tafel te komen bij RTL Late Night;
> Mythes over voeding: wat is nu wel en niet waar?;
> Een grote fout die bijna iedereen maakt in zijn voedingspatroon;
> Hoe simpel het kan zijn om gezond te leven;
> En nog veel meer!

Reageer

Deze website gebruikt (suiker-vrije) cookies. Wil je deze accepteren voor een optimale beleving? (meer info) Akkoord