Vacature: Marketing Manager

Drink gembersap iedere ochtend voor een OERsterke start

Puur gezond met 99 procent gembersap…

Ruim een jaar geleden kwam ik het concept GemberMember van Abdu en Lars tegen. Lars is beter bekend onder zijn artiestennaam Snelle.

Ik besloot een fles gembersap te bestellen, en was gelijk verkocht. Iedere ochtend ben ik na zo’n gember shot gelijk wakker, want het bestaat uit slechts twee pure ingrediënten: 99 procent gembersap en 1 procent citroensap (als antioxidant). Daarnaast is het niet gepasteuriseerd, vrij van smaak- en kleurstoffen en bevat het geen conserveringsmiddelen.

Net als OERsterk is het troepvrij.

Het is het beste en zuiverste gembersap in Nederland en België, want alle andere gembersappen op de markt bevatten meestal appelsap of kunstmatige suikers. Ik stuurde Abdu een bericht met mijn complimenten, en daaruit volgde een correspondentie.

Kort samengevat: Abdu en Lars zijn al jaren vrienden en de moeder van Abdu maakte vroeger voor hem en zijn vrienden altijd verse gembershotjes. Vanuit dit simpele recept zijn Abdu en Lars verleden jaar GemberMember gestart.

Omdat ik al een jaar trouwe klant ben, vroegen ze of we misschien een eigen fles konden ontwerpen. Nu krijg ik wekelijks aanbiedingen om tegen betaling allerlei producten op mijn Socials of in mijn nieuwsbrief te promoten. Of om als advertentie op onze website te plaatsen.

Ik ga hier nooit op in, want ik promoot alleen dingen waar ik echt achter sta en die ik ook zelf in mijn leven gebruik. En dus kwam GemberMember snel door de keuring, vooral omdat ik de kracht van gember in het moderne leven heel belangrijk vind.

Richard de Leth x GemberMember flesje

De helende kracht van gember

Vanuit de fytotherapie wordt gember een ‘tonicum’ genoemd. Dit betekent een algemeen versterkend middel. In het Groot Handboek Geneeskrachtige Planten van dr. Geert Verhelst staan pagina’s over de kracht en voordelen van gember.

Waar zijn gember shots goed voor? Een aantal positieve effecten van gember vind je hieronder:

Hopelijk snap je nu beter het belang van gember in het moderne leven. Niet alleen bij klachten, maar vooral juist preventief.

Gezonde gember shots

Gember is een smaakmaker en een superfood.

Je kunt verse gember – waaronder het gembersap uit mijn fles – als smaakmaker in water of thee doen. Ook kun je gember in je voeding – bijvoorbeeld in soepen en curry’s – toevoegen. In de praktijk eet je dit natuurlijk niet dagelijks.

Daarom ben ik blij met het concept van GemberMember om iedere dag op een simpele, makkelijker en lekkere manier jouw dosis pure gember binnen te krijgen.

Klik hier om een fles puur gembersap te bestellen (en nogmaals, voeg als je hieraan moet wennen dit sap gewoon aan een glas (heet) water toe).

Ervaar het vooral zelf. Een fles bevat genoeg voor 12 shotjes, dus 12 wakkere ochtenden.

Je hoeft dan niet zoals ik ‘s morgens onder een tap te gaan hangen :)

Richard de Leth x GemberMember

Je kunt een losse fles gembersap kopen, maar ook een Family Pack met 5 flessen. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten, of losse shotjes van 25 ml te kopen (handig om bv. mee naar werk of weekendje weg te nemen). Kies vooral de vorm die bij jou past.

Ik zou je in ieder geval willen uitdagen om eens een losse fles te bestellen, zodat je de kracht van gember ook in jouw leven kunt ervaren.

Je gezondheid zal je dankbaar zijn (en je hebt nooit meer een ingekakte start van jouw dag).

Klik hier om GemberMember zelf te ervaren.

Proost op jouw gezondheid!

Gezond & Puur Gembersap Richard de Leth x GemberMember

Deel deze blog:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs

10 tips voor een gezonder hart OERsterk.nu

10 tips voor een gezonder hart

Gezonder leven minder interessant voor farmaceuten Ik zie de natuur als allergrootste leraar. Ook als de allergrootste apotheek met natuurlijke medicijnen.  Toch vallen natuurlijke interventies meestal niet te patenteren, dus wordt er weinig onderzoeksgeld in bijvoorbeeld voeding & leefstijl gestoken.  Op dit moment is ziekte nog steeds het verdienmodel. Aan

Ook verslaafd aan dit schermpje Doe dit dan OERsterk.nu

Ook verslaafd aan schermpjes? Doe dit dan

Verslaafd aan een schermpje Daar lag ik dan met hoge koorts rillend op bed. Ik kon helemaal niets meer, dus het zijn momenten van overgave aan het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Ook reflecteer ik dan altijd op diverse zaken. Mijn brein maakt het volgende interessante kringetje: diabetes type 2

Waarom is broodloos eten gezonder OERsterk.nu

Waarom is broodloos eten gezonder?

Brood zit in onze Nederlandse cultuur Brood, het is makkelijk, lekker en goedkoop. Toch schreef ik in mijn derde boekje uit 2014 (OERsterk in een notendop) al deze quote: Variatie is voor veel mensen een uitdaging. Dat is niet gek, want de mens is een gewoontedier. Maar waarom zouden we

Wil je weten hoe gezond je bent?!

Doe dan de Gratis GezondheidsCheck en krijg meteen jouw uitslag inclusief persoonlijk advies.